Επισκευή Εξοπλισμού

service
Στη Scannerlab λειτουργεί επισκευαστικό κέντρο το οποιο παρέχει την δυνατότητα επισκευής σε πολλούς τύπους και κατηγορίες Auto-ID εξοπλισμού όπως φορητά τερματικά ή barcode scanner και barcode εκτυπωτές. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η πρόσθετη παροχή υποστήριξης σε επισκευαστικό επίπεδο είναι ζωτικής σημασίας για οποιαδήποτε λύση διότι ενισχύει την απόδοση και την βιωσιμότητά της επένδυσης που έχετε κάνει. 
Λόγω του γεγονότος πως διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα με πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς μπορούμε να επιδιορθώσουμε (σε επίπεδο πλακέτας) ή να ανακατασκευάσουμε πλήρως τον εξοπλισμό σας (αλλαγή πλαστικών τμημάτων, πληκτρολογίων και όλων των φθαρμένων ή ελαττωματικών εξαρτημάτων κ.α) δίνοντας του ζωή για αρκετά χρόνια χρήσης. Με αυτήν τη λύση αποφεύγετε την αναγκαστική αγορά νέου εξοπλισμού αποφεύγοντας συγχρόνως ένα υψηλό κόστος για την επιχείρηση σας.
Στην περίπτωση επισκευής του εξοπλισμού σας στην Scannerlab υπάρχουν πρόσθετα οφέλη. Συγκεκριμένα:
  • Ταχύτατη επισκευή αφού η επισκευή γίνεται στην Ελλάδα
  • Οι χαμηλότερες τιμές σε ανταλλακτικά και υπηρεσίες
  • Πολλές βλάβες διορθώνονται σε επίπεδο πλακέτας κάνοντας ακόμα πιο ανταγωνιστικό το κόστος επισκευής τους
  • Πλήρης ανακατασκευή του εξοπλισμού.
  • Πρόσθετες δωρεάν παροχές όπως έλεγχός καλής λειτουργίας, συντήρηση, καθαρισμός εξοπλισμού κ.α.
  • Ταχύτατη επιστροφή εξοπλισμού στον Πελάτη.
 
Γιατί με τη Scannerlab?
Η Scannerlab διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα με πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς εξειδικευμένους αποκλειστικά σε Auto-ID εξοπλισμό. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Είτε ενδιαφέρεστε για επισκευή εξοπλισμού ή για κάποιο συγκεκριμένο Συμβόλαιο Υποστήριξης κατασκευαστή ή κάποιο πολυμορφικό Συμβόλαιο Επισκευής Scannerlab, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε άμεσα.